Technische Departementen

Vertrouwen op uw intuïtie kan zeer gevaarlijk zijn.

 

   In de onzekerheid van het huidige zakelijk klimaat is het gevaarlijk om terug te vallen op status quo condities. Een analytische aanpak van terugkomende problemen is vereist om de onderliggende oorzaak van de problemen te identificeren. De juiste gegevens en goede analyses, vervaardigd door top-experten of vaste gebruikers, zullen veel onverwachte verrassingen voorkomen.

 

Technische departementen kunnen vertrouwen op een geïntegreerde Asset Management Analytical Solution die de volledige levenscyclus van elke asset weerspiegelt en niet hoeft te zoeken in meerdere systemen en rekenbladen om de juiste gegevens te vinden.

 

Alle gegevens worden samengebracht in één systeem om de conditie en impact van elk asset te evalueren. Dit maakt het eenvoudig om trends in beschikbaarheid en kwaliteit te vinden. Nu wordt het ook mogelijk om gedegen beslissingen te nemen over een vervanging of (preventief) onderhoud.

 

Bovendien kunnen technische departementen inzicht krijgen in een financieel impact van hun beslissingen. Hierdoor wordt het gebruik van alle assets bekeken vanuit zowel een technisch als een financieel standpunt. Daardoor kan de gehele levenscyclus van alle assets worden geoptimaliseerd.

 

Ten gevolge daarvan worden technische departementen meer vertrouwd met financiële concepten en zo wordt de samenwerking met financiële departementen vereenvoudigd.