S&G Asset Management heeft verschillende bedrijven geholpen de top, qua asset management,

te bereiken. Met S&G Asset Management bent u in goed gezelschap.  

 

 

                               

 

Wij hebben niet de ambitie om experts te worden in alle domeinen maar wel om een netwerk van partners te hebben dat verschillende domeinen overspant.

 

S&G Asset Management biedt u meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en ondersteunen van geïntegreerde Asset Management Analytical Solutions en heeft een dominante positie veroverd in verschillende Europese landen.

 

De strategie van S&G Asset Management bestaat uit het aanbieden aan zijn klanten van toegevoegde waarde door het verrijken van gegevens uit EAM, CMMS en financiële systemen en uit het bouwen van een Integrated Asset Register als platform voor gedetailleerde analyse en rapportering. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen voor onze klanten en tot een zeer aantrekkelijke ROI.

 

Bovenop innovatieve software oplossingen streeft S&G Asset Management ernaar zijn klanten te ondersteunen in een breed gamma aan consultancy en implementatiediensten die hoofdzakelijk voorzien worden door vertrouwde en goed opgeleide business partners.

 

Op die manier kunnen processen die het Asset Management beleid ondersteunen naadloos geïntegreerd worden in de onderliggende softwareoplossingen.

 

Door deze sterke focus op Asset Management heeft S&G Asset Management een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier en partner.

 

S&G Asset Management en zijn partners kunnen een brede waaier aan vragen van klanten beantwoorden.

Lees meer over ons bedrijf: 

 

Geschiedenis Sectoren Diensten Downloads Partners Contact